Uniterveys verkkokurssi


Verkkokurssi kotiharjoitteluun otsikolla "Yinjooga ja jooganidra - Uniterveys ja palautuminen". Voit aloittaa kurssin ja edetä kurssilla oman aikataulusi mukaan alkaen 1.8. ja päättyen 31.12.2020! Laadukas uni, suolistosi terveyttä edistävä ravinto, liikunta sinulle sopivalla kuormituksella ja palauttava joogaharjoittelu tukevat voimavarojesi lisääntymistä.


Kurssi sisältää teoriaosiot:

- Uniterveys = Uni ja aivot, myös ohjeita parempaan palautumiseen

- Ravinto, suolisto ja palautuminen, hormonien vaikutus uneen

- Terveysliikunnan kuormitus, stressi ja palautuminen

- Hengitysharjoituksien vaikutus hyvinvointiisi

Kurssi sisältää myös konkreettisia harjoituksia videonauhoitteiden, kuvien ja äänitteiden muodossa, jotka ovat käytettävissäsi koko syyskauden ajan:

- kuusi erilaista yinjoogaharjoitusta

- kaksi jooganidra harjoitusta

- kaksi erilaista hengitysharjoitusta

- terveysliikunta suositukset ja lihaskuntoharjoitus lenkkipolulle

HUOM! Valitse lempiharjoituksesi ja tee se vaikka joka päivä aina vuoden loppuun saakka! Kurssilla on myös mahdollisuus kysyä ja kommentoida, kertoa omia kokemuksia aiheesta.

KURSSI SISÄLTÄÄ MYÖS BOLSTERITYYNYN JOOGA-ASENTOIHIN! (arvo 40€)

Tyynyn voi noutaa postista tai Tuusulan Riihikallion studiolta sovittuna aikana! (Bolstereita on rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu mukaan ajoissa.)

TOIMI NÄIN: Kun olet ilmoittautunut kurssille, laita viestiä hanna.lampen@sinunkeho.fi ja kerro, miten haluat bolsterityynysi toimitettavan! Postilla mihin tai ehdota jo tapaamisaikaa studiolla. Toimitus 1.8. alkaen!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.11.2020 ja tunne olosi vetreämmäksi ja energisemmäksi noudattamalla kurssin sisältämiä ohjeita ja tekemällä harjoitteita säännöllisesti!

ILMOITTAUDU MUKAAN