Sinun Keho painopeitto kokemuksia

Lue tästä Sinun Kehon asiakaspalautteita! Sinun Keho painopeitto palvelee jo yli 700 kotitaloudessa, terapiakeskuksessa ja sairaalassa tyytyväisiä asiakkaitamme. 

"Poika tykkää painavasta peitosta. Kun painopeiton laittaa päälle, hän nukahtaa 10minuutissa ja sitten otan sen pois"


"Hain peiton eilen postista ja ainakin yhden päivän perusteella voin sanoa että olen todella tyytyväinen tuotteeseen, en muista koska viimeksi olisin nukkunut koko yötä heräämättä välillä. Kiitos paljon teille! " 

Jo ensimmäisenä yönä nukahdin tosi nopeasti peiton alle. En kääntyillyt yön aikana montaa kertaa ja nukuin 9h. Nukuin sikeästi ja levollisesti. Aamulla olin todella ihmeissäni. Tältäkö tuntuu nukkua hyvin ja pitkään?" 

"Oon nukkunut täysin katkeamatonta unta painopeiton avulla mihin en ole pystynyt edes lääkkeillä kohta kolmeen vuoteen. Painan n.60 kiloa ja peitto on 7 kiloa. En ehkä tiedä parempaa ostosta kuin tämä. " 


ASIAKKAITAMME OVAT JO SADAT KOTITALOUDET, HUS HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN YKSIKÖT, MONET KOULUT, VANHUSPALVELUSÄÄTIÖITÄ UNOHTAMATTA! Kiitos asiakkaillemme!TILAA PAINOPEITTO LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA sinunkeho@gmail.com